Compatibele versies
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manzanas caramelizadas
- 1 hoja de gelatina
- 120 g de agua
- 30 g de azúcar
- 1 - 2 manzanas peladas y cortadas en láminas finas
- 1 cucharada de zumo de limón
- 10 - 15 g de caramelo líquido
Mousse de queso de cabra
- 3 hojas de gelatina
- 180 - 200 g de queso de cabra en rulo cortado en trozos
- 200 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Mousse de foie
- 3 hojas de gelatina
- 200 g de foie gras de pato crudo
- 30 g de vino Pedro Ximénez
- 200 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 biscotes
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 153 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20 min
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Turrón de camembert con frutos secos
2 godz. 15 min
Piruletas de parmesano y jamón
1 godz.
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Emulsión de patata con pulpo
50min