Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
of 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 2.95 g
- Koolhydraten
- 15.67 g
- Vetten
- 11.36 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema helada de naranja
9 Std. 20 Min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 godz. 10 min
Trufas de chocolate blanco al cava
3 Std.
Tiramisú de limón
6 Std. 25 Min
Natillas ligeras de chocolate al licor para dos
1 Std. 40 Min
Crema de chocolate con nueces
2 godz. 10 min
Tarta mousse de limón
4 Std. 30 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 godz. 10 min
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Trifle de fresas con mascarpone
3h 20 min
Delicias de melocotón en conserva
5h