Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de avellanas
- 30 g de avellanas
- 35 g de azúcar
- 30 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 30 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de leche entera
- 35 g de aceite de girasol
Montaje
- 3 láminas de masa de hojaldre redondas
- 1 huevo batido
- 20 - 30 g de almendras laminadas
- 1 cucharada azúcar glas (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2360.6 kJ / 564.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 40.6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Tarta a los tres chocolates
4h 40min
Rocas de chocolate heladas
1h 20min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Tartaletas de huevo y jamón
30min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Tosta de cangrejo y atún
10min