Empanada de bacalao y manzana

Empanada de bacalao y manzana

4.6 43 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 raciones

Ingrediënten

Relleno
  • 600 g de cebolla en trozos de 3-4 cm
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 manzana
  • 300 g de bacalao desalado desmigado sin espinas
Masa
  • 50 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • 90 g de manteca de cerdo
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 450 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 334.1 mg
Eiwitten 16.6 g
Calorieën 2205 kJ / 527 kcal
Vetten 27.5 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 51.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...