Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de cebolla en trozos de 3-4 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 1 manzana
- 300 g de bacalao desalado desmigado sin espinas
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 90 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 334.1 mg
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2h 30 min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Empanada de bonito
1h 20 min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de sardinas
1h 15 min
Filloas
1h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1u. 50min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min