Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
of 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Pintxo Donosti
15min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Magdalenas de nata
1h
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40 Min
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Xuxos de crema
1h 30min
Bambas de nata
1h 50 min
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3 Std. 10 Min