Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
of 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soldaditos de Pavía
1h 10 min.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Guiso de sepia con patatas
1h
Huesos de San Expedito
30 min.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min.
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min.
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Nuggets de pollo y queso emmental
30 min.
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Croquetas de pollo y jamón
6hod. 40min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min