Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
of 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Tortilla de bacalao y puerros
30min
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Cortadillos de cidra
1h
Gominolas de cava
4 godz. 30 min
Patatas duquesa
1h 30min
Focaccia de Puglia
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Molletes de Antequera
2 godz. 45 min