Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de brandy
- 24 bizcochos de soletilla
- 250 g de leche
Cobertura
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de mantequilla
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2127 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Tarta de queso suiza
4h 10min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Marquesas
30 Min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min
Brownie flan
5h 15min
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20 min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Flan de licor de café
5h 15min