Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de brandy
- 24 bizcochos de soletilla
- 250 g de leche
Cobertura
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de mantequilla
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2127 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 godz. 10 min
Tarta de queso marmolada
4 Std. 30 Min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Pastel de piña y crema
2h 45 min
Tarta mousse de limón
4 Std. 30 Min
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min
Pastel rápido de queso al caramelo
4 godz. 20 min