Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de brandy
- 24 bizcochos de soletilla
- 250 g de leche
Cobertura
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de mantequilla
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2127 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Tarta gijonesa
4 Std.
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Tarta cuajada de caramelo
2 Std. 10 Min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4 godz. 30 min
Brownie flan
5óra 15p
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min