Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de pulpa de melón cantaloupe en trozos (reserve 20 láminas muy finas)
- 1 cucharadita de sal
- 12 ramitas de menta fresca (optioneel)
- 6 lonchas de jamón ibérico cortadas muy finas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 83 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 0.83 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 0.19 g
- Vezels
- 0.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Sopa fría de melón
10 Min
Espumoso de cava con frutos rojos
4 Std. 50 Min
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1h 20 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min