Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos
- 500 g de patatas chascadas en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 900 g de agua
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(optioneel)
of 150 g de corazones de alcachofa congelados (optioneel) -
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos
of 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos - 50 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2053 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 689.8 mg
Alternatieve recepten
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Patatas a la riojana
40min
Costillas al vino con arroz
1h
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Cocido montañés
14 godz. 20 min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35 min
Judiones de la Granja con oreja
30 min