Compatibele versies
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 4 patatas medianas
- 150 g de queso provolone
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta
- 50 g de tomates cherry
- 200 g de butifarra blanca fresca (sin piel y desmenuzada)
- 20 g de tomates secos (cortados en tiras)
- 50 g de champiñones frescos (cortados en trozos)
- 50 g de hojas de acelgas en juliana
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de orégano seco
- 30 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 989 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 10.83 g
- Koolhydraten
- 14.08 g
- Vetten
- 15.21 g
- Vezels
- 1.69 g
Alternatieve recepten
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Parmentier de setas
1h 10min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Albóndigas con sepia
1h 20min
Patatas nuevas Hasselback
1h 5min
Panellets
10h 30 min
Brazo de patata
45min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Huevos nube
20 λεπτ.
Cestas de lentejas con butifarra
1h 20min
Esqueixada de bacalao
15min