Compatibele versies
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 4 patatas medianas
- 150 g de queso provolone
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta
- 50 g de tomates cherry
- 200 g de butifarra blanca fresca (sin piel y desmenuzada)
- 20 g de tomates secos (cortados en tiras)
- 50 g de champiñones frescos (cortados en trozos)
- 50 g de hojas de acelgas en juliana
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de orégano seco
- 30 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 989 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 10.83 g
- Koolhydraten
- 14.08 g
- Vetten
- 15.21 g
- Vezels
- 1.69 g
Alternatieve recepten
Buñuelos de calabacín, queso feta y menta
40min
Patatas nuevas Hasselback
1sa 5 dk
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Galets rellenos de boloñesa
3 Std.
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Xató
15min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Brazo de patata
45min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 Min