Compatibele versies
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 4 patatas medianas
- 150 g de queso provolone
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta
- 50 g de tomates cherry
- 200 g de butifarra blanca fresca (sin piel y desmenuzada)
- 20 g de tomates secos (cortados en tiras)
- 50 g de champiñones frescos (cortados en trozos)
- 50 g de hojas de acelgas en juliana
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de orégano seco
- 30 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 989 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 10.83 g
- Koolhydraten
- 14.08 g
- Vetten
- 15.21 g
- Vezels
- 1.69 g
Alternatieve recepten
Canelones con ceps al foie
2ωρ. 50 λεπτ.
Tortilla de patata rellena de beicon y queso
50 λεπτ.
Coca de recapte (Cataluña)
1ωρ. 15 λεπτ.
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1ωρ.
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1ωρ.
Coca de vidre con almendra
2ωρ. 15 λεπτ.
Coca de vidre con almendra
2ωρ.
Tortilla de alcachofas
30 λεπτ.
Brazo de patata
45 λεπτ.
Ternera con setas al brandy
45 λεπτ.
Salteado de butifarra y champiñones
30 λεπτ.