Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Judías pintas en vinagreta
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 30 g de cebolleta
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salteado de morcilla y compota de manzana y cebolleta
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de piñones
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 30 g de vino blanco
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 150 g de manzanas reineta (sin piel ni semillas cortada en trozos)
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1323 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timbales de calabacín con queso fresco
45 Min
Endibias gratinadas
40 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 Std. 30 Min
Tarros con verduras de verano
8h 35min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40 Min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.