![Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A6CCDBE4-55D7-4E3F-957B-E50AA3D48504/Derivates/F2F95502-877B-4B11-A39C-36B6A565D09B.jpg)
Compatibele versies
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patatas cocidas
- 500 g de agua
- 250 g de patatas peladas y en trozos
Espuma de remolacha
- 250 g de remolacha cocida
- ½ cucharadita de sal
- 2 claras de huevo
- 10 g de zumo de limón
Presentación
- 3 arenques en vinagre
- 3 pepinillos en vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1.76 g
- Koolhydraten
- 3.82 g
- Vetten
- 0.35 g
- Vezels
- 0.99 g
Alternatieve recepten
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Bisque de bogavante
50min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 Std. 30 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min