Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puerros al vapor y flanes de queso de cabra
- mantequilla para engrasar
- 2 huevos
- 130 g de leche
- 140 g de queso de cabra fresco
- 40 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 300 g de puerros (solo la parte blanca) en trozos (5 mm)
- 50 g de pimiento rojo en dados (1 cm)
Salsa de yogur
- 60 g de queso de cabra fresco
- 125 g de yogur natural
- 6 tallos de cebollino picados
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida (ajuste a su gusto)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 Std. 10 Min
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Flan de guisantes con salsa de queso
40min
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40min
Boletus con foie en papillote
30min
Langostinos dos salsas
30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Flanes de espárragos
45min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Endibias gratinadas
40min