Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
- 60 g de queso parmesano
- 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 150 g de leche
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 500 g agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nem cuon vegetarianos con crema de lechuga
35 dk
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2sa 30 dk
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45 Min
Tortilla de patata en hojaldre
1sa 40 dk
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Panisses (bastones de garbanzos)
1h 30min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 min
Chips de batata con paté de calabacín
40 dk
Fatayer con queso y menta
1h 5min
Brochetas de pollo y piña con cuscús
1u. 35min
Pastel de tortillas
1sa 15 dk
Caramelos de verdura y queso
1sa