![Dumplings de pan con parmesano y tomates secos Dumplings de pan con parmesano y tomates secos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12342265-8CC0-488B-B52F-8B0E34A35B1B/Derivates/5704b761-234c-4fa3-9713-e69fdda1574a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
- 60 g de queso parmesano
- 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 150 g de leche
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 500 g agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de parmesano con fiambre de pavo y vegetales
20 Min
Costrada griega
50 мин.
Dip de nata y gorgonzola
5min
Pan relleno de trucha ahumada, atún y queso cremoso
14 godz.
Pizza estilo Chicago
1 Std. 5 Min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2h 15min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1ч. 20 мин.
Magdalenas de brócoli y fuet
45 min
Dip de tomates secos
5min
Saltimbocca a la romana
30 min
Palmeras con tapenade
30 min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1ч. 30 мин.