Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
- 60 g de queso parmesano
- 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 150 g de leche
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 500 g agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Poción mágica
1h 5min
Patatas nuevas Hasselback
1h 5min
Raita de pepino
10 min
Quesadillas de espinacas y alcachofas
20 min
Quiche Lorraine
50 Min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 min
Crumble de verduras con frutos secos
1 godz.
Pizza de remolacha y kale
2 Std. 30 Min
Tostadas galesas de queso (Welsh rarebit)
15 min
Cheesecake salado con tomates cherry
3h 40 min
Crumble estilo indio
1 godz.