Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Montaje
-
200
g de crème fraîche
of 200 g de nata montada (sin azúcar) - 150 g de salmón ahumado en lonchas
- 1 - 2 cucharadas de caviar de esturión
- 1 - 2 cucharadas de alcaparras
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 4.69 g
- Koolhydraten
- 5.85 g
- Vetten
- 8.74 g
- Vezels
- 0.74 g
Alternatieve recepten
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1h 30min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Crujientes de espinacas con roquefort
25min
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25min
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30min
Ensalada de espelta y pollo
1h 15min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 Std. 35 Min
Pasta fresca integral
25min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min