Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Montaje
-
200
g de crème fraîche
of 200 g de nata montada (sin azúcar) - 150 g de salmón ahumado en lonchas
- 1 - 2 cucharadas de caviar de esturión
- 1 - 2 cucharadas de alcaparras
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 4.69 g
- Koolhydraten
- 5.85 g
- Vetten
- 8.74 g
- Vezels
- 0.74 g
Alternatieve recepten
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Misoshiru (sopa de miso)
40 min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Financieros de chocolate y pistacho
45 min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1 godz. 30 min
Crêpes de sarraceno con salmón
1 Std. 10 Min
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
1 godz.
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1h 35min
Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)
1 godz.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.