Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de yogur
- 2 ramitas de menta fresca
- 4 ramitas de cilantro fresco
- ¼ de chile verde fresco (optioneel)
- 70 g de tomate cortado en dados
- 2 yogures de soja
- 1 pellizco de sal
Pakora de berenjena
- 1 - 2 berenjenas con piel cortadas en rodajas finas (500 g)
- 3 cucharaditas de sal
- 200 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de comino en grano
- ¼ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Paté de berenjena y pimiento
50 min
Falafel de garbanzos
13u.
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Falafel
1h
Tofish and chips (Tofu rebozado con patatas, puré de guisantes y salsa tártara)
3u. 30min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4 Std. 30 Min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10 min
Samosas vegetarianas
1h 45 min
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min