Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de pimiento rojo en conserva escurrido
- 200 g de lomos de merluza frescos (sin piel ni espinas)
- 25 g de copos de avena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 clara de huevo
- 200 g de agua
- 4 hojas de acelgas solo la parte verde (sin el nervio central)
- 200 - 250 g de cubitos de hielo
- 10 g de mantequilla
- ¼ pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 15 g de vino de Jerez seco
- ½ cucharadita de mostaza a la antigua
- 1 yema de huevo
- 30 g de nata para cocinar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1140 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 25.57 g
- Koolhydraten
- 11.35 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 2.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emperador en piperrada
30 min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 min
Hamburguesas de bacalao a la cúrcuma con mojo de cilantro
45 min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45 min
Tomates rellenos con champiñones y frutos secos
1 godz. 5 min
Berenjenas caprese en caponata
50 min
Rodaballo con coles de Bruselas
40 min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1sa 30 dk
Rollitos de lenguado con piperrada
30 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min