Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de pimiento rojo en conserva escurrido
- 200 g de lomos de merluza frescos (sin piel ni espinas)
- 25 g de copos de avena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 clara de huevo
- 200 g de agua
- 4 hojas de acelgas solo la parte verde (sin el nervio central)
- 200 - 250 g de cubitos de hielo
- 10 g de mantequilla
- ¼ pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 15 g de vino de Jerez seco
- ½ cucharadita de mostaza a la antigua
- 1 yema de huevo
- 30 g de nata para cocinar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1140 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 25.57 g
- Koolhydraten
- 11.35 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 2.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35min
Champiñones rellenos de espinacas
40 min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25 min
Corvina a la roteña
45min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Corvina con ratatouille
45min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Berenjenas rellenas de bacalao
1hod.
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50min