Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de batata en dados (2 cm)
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 5 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 rebanadas de pan tostado, en dados de 2 cm
- 150 g de cebolla roja (en cuartos)
-
150
g de kale troceado
of 150 g de repollo verde rizado troceado - 200 g de espinacas baby frescas
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 50 g de piñones
- 100 g de castañas cocidas peladas en trozos
Duxelle con limón
- 6 tiras de piel de limón
- 3 dientes de ajo
- 15 g de mantequilla
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 1 cucharada de zumo de limón
Montaje
- 1 lámina de masa de hojaldre de aprox. 35x25 cm y de 5 mm de grosor
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Quiche de espinacas y tomates cherry
1h 45min
Calzone vegetariano
1h 50 min.
Pastel de verduras y queso fresco
3 Std. 40 Min
Macarrones con espinacas y bechamel de almendras
35min
Moussaka vegana
1h 20min
Tomates rellenos con champiñones y frutos secos
1h 5min
Berenjenas caprese en caponata
50min
Quiche con verduras de primavera
50min
Canelones de espinacas con piñones y pasas
1h 30min