![Guarnición de cebolla roja y manzana Guarnición de cebolla roja y manzana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BED3C2A6-1FBF-4D83-8891-8552914802F9/Derivates/5848B8B9-63CF-48F5-850A-B842952BFD15.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de manzana sin piel ni semillas (en cuartos y luego en rebanadas)
- 40 g de azúcar
- ½ cucharadita de granos de pimienta rosa
- 2 vainas de cardamomo (las semillas)
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de vino de Jerez dulce
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 2827 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 40.4 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30 Min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Berenjenas con salsa de miso
50min
Compota de cebolla roja
2h 10 min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 Min
Verduras escabechadas
12h 30min
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35 Min
Cebolla en escabeche
24h
Berenjenas confitadas
35 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min