Compatibele versies
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva escurridos
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 877 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardinas en escabeche
48h 25min
Mejillones al limón
30min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Almejas con salsa de azafrán
30min
Bígaros al vapor de algas
30min
Mejillones con patatas fritas (Moules frites)
30min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Berberechos en salsa verde
1h
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mariscada
3h 30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al vino
30min