Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Redondo asado
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 redondo de ternera (aprox. 1500 g) bridado
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa y verduras
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 80 g de mermelada de arándanos
- 100 g de vino blanco seco (manzanilla)
- 1 cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- 15 g de mostaza de Dijon
- 20 g de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 500 g de caldo de carne
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, brócoli, coliflor, calabacín, etc.) en rodajas, ramilletes o dados
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1751 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 60.75 g
- Koolhydraten
- 13.76 g
- Vetten
- 13.42 g
- Vezels
- 3.44 g
Alternatieve recepten
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10h
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1 Std. 30 Min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 Std. 40 Min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2h 30min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min