Tagliatelle con salsa de boletus

Tagliatelle con salsa de boletus

4.2 34 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

Tagliatelle
  • 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
  • 3 huevos
  • 15 g de aceite de oliva
Salsa de boletus
  • 25 g de boletus deshidratados
  • 200 g de caldo de carne caliente
  • 15 g de aceite de oliva
  • 30 g de mantequilla
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de vino blanco seco
  • 2 cucharaditas de sal
  • 80 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1411 kJ / 337 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 37.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...