Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Salsa de boletus
- 25 g de boletus deshidratados
- 200 g de caldo de carne caliente
- 15 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de vino blanco seco
- 2 cucharaditas de sal
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1411 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarrones con salsa de setas
20 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 min
Canelones
13 godz. 30 min
Tagliatelle con boletus
1h
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 Std. 10 Min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 Std. 45 Min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 min
Risotto con boletus
30 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Espaguetis a la carbonara
25 min