Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha

Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha

4.3 23 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
18 raciones

Ingrediënten

  • 1000 g de agua
  • 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
  • 300 g de patatas cortadas en trozos
  • 80 g de zanahoria cortada en rodajas
  • 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de huevas de trucha (1 tarro)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 127.5 mg
Eiwitten 2.7 g
Calorieën 228 kJ / 54 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...