Compatibele versies
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 228 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 127.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Porrusalda con calabaza
50min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Crema con rape y gambas
30min
Sopa de pescado
55 min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min