Compatibele versies
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 228 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 127.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Cardo con carabineros
1 godz.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Txangurro
1h 10min
Porrusalda con calabaza
50min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Cardo a la cerveza
25min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con almendras
20min