Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g champiñones frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce -
100
g de caldo de carne
of 100 g de agua con ¼ pastilla de caldo de carne - 1 cucharada de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de ternera al vino
25 Min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50 min
Pollo con salsa gorgonzola
40 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Escalopines al limón y vino blanco
35 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Rollitos de pollo con salsa de guisantes
40 Min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1h 5min
Escalopines a la pizzaiola
20 min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min