Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g champiñones frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce -
100
g de caldo de carne
of 100 g de agua con ¼ pastilla de caldo de carne - 1 cucharada de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de ternera al vino
25 Min
Pollo a la pizzaiola
50 min
Pollo con almendras
20 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50 min
Pollo con salsa de melocotón
35min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Ternera al ron con setas
25 Min
Escalopines a la pizzaiola
20 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min