Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de boletus deshidratados
- 200 g de agua caliente
- ½ pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 35 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de chalotas
- 2 dientes de ajo
- 300 g de boletus frescos (cortados en láminas de 5-7 mm)
- 1 cucharadita de hierbas aromáticas secas variadas (tomillo, romero, orégano, etc.)
- 8 - 10 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- ½ guindilla seca sin pepitas
- 1 cucharada de miel (20 g)
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 80 g de vinagre de jerez
- 4 codornices en vertical con las patas hacia arriba
- 80 g de vino blanco
- 100 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 27.72 g
- Koolhydraten
- 7.17 g
- Vetten
- 35.05 g
- Vezels
- 1.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo a la cazadora
50min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10 min
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo en doble cerveza
5 godz.
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Codornices al limón
45min
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo a la huertana
45min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Conejo al tomillo
45min
Conejo al chilindrón
1h
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.