Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de cochinillo cortado en trozos de aprox. 4 cm
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 2 hojas de laurel secas
- 2 cucharaditas de pimentón de la Vera
- 200 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1378.2 kJ / 329.7 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Alitas de pollo a la bbq
35 min
Arroz amarillo con pollo
40 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Cocido madrileño
2h 15min
Caldereta manchega
1h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Patatas revolconas
40 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min
Caldereta de cordero
50 min