Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla en trozos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 150 g de tomate en trozos
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de setas frescas (limpias y en trozos)
of 250 g de setas congeladas (previamente descongeladas) - 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 1 pellizco de sal
-
1
ramita de romero fresco
of 1 cucharadita de romero seco desmenuzado - 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 morcilla de cebolla (aprox. 140 g) cortada en 6 rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 19.06 g
- Koolhydraten
- 32.61 g
- Vetten
- 16.54 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Lentejas con calamares
2h 50min
Guiso de judías con salchichas
25min
Garbanzos encebollados
40min
Alubias con gambas
20min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Timbal de morcilla con judías pintas
25min