Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla en trozos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 150 g de tomate en trozos
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de setas frescas (limpias y en trozos)
of 250 g de setas congeladas (previamente descongeladas) - 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 1 pellizco de sal
-
1
ramita de romero fresco
of 1 cucharadita de romero seco desmenuzado - 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 morcilla de cebolla (aprox. 140 g) cortada en 6 rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 19.06 g
- Koolhydraten
- 32.61 g
- Vetten
- 16.54 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35 dk
Lentejas al curry con pollo y manzana
40 dk
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2sa 50 dk
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 dk
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Lentejas con calamares
2sa 50 dk
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 dk
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50min
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 dk