Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
TM31 TM5 TM6

Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

4.3 (72 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g de aceite de oliva
  • 80 g de chalotas
  • 400 g de guisantes congelados
  • 500 g de caldo de pescado
  • 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
  • 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
  • 200 g de chirivías (en dados de 1 cm)
  • 1 cucharada de cebollino fresco picado
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 4 chorritos de aceite de oliva (optioneel)

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1617 kJ / 387 kcal
Eiwitten
25.34 g
Koolhydraten
18.53 g
Vetten
23.48 g
Vezels
8.41 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten