Compatibele versies
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 80 g de chalotas
- 400 g de guisantes congelados
- 500 g de caldo de pescado
- 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
- 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
- 200 g de chirivías (en dados de 1 cm)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 4 chorritos de aceite de oliva (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1617 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 25.34 g
- Koolhydraten
- 18.53 g
- Vetten
- 23.48 g
- Vezels
- 8.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Dorada a la catalana
30min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min