Compatibele versies
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 80 g de chalotas
- 400 g de guisantes congelados
- 500 g de caldo de pescado
- 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
- 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
- 200 g de chirivías (en dados de 1 cm)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 4 chorritos de aceite de oliva (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1617 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 25.34 g
- Koolhydraten
- 18.53 g
- Vetten
- 23.48 g
- Vezels
- 8.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Rape a la jardinera
40min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min