Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza

4.4 80 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 70 g de aceite de oliva
  • 80 g de chalotas
  • 400 g de guisantes congelados
  • 500 g de caldo de pescado
  • 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
  • 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
  • 200 g de chirivía (en dados de 1 cm)
  • 1 cucharada cebollino fresco picado
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 4 chorritos de aceite de oliva (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 25.34 g
Calorieën 1617 kJ / 387 kcal
Vetten 23.48 g
Vezels 8.41 g
Koolhydraten 18.53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...