Buey de mar relleno a la provenzal

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
2 raciones

Ingrediënten

Buey de mar relleno
  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina
Provenzal
  • 1 ramita perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 25.9 g
Calorieën 1203 kJ / 287 kcal
Vetten 13.96 g
Vezels 1.44 g
Koolhydraten 14.65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...