Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1203 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 14.65 g
- Vetten
- 13.96 g
- Vezels
- 1.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Cardo con carabineros
1 Std.
Almejas a la marinera
30min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Cigalas al ajillo
20 Min
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Rape en salsa americana
1 Std.