Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 perdices limpias (sin cabeza, vísceras ni patas)
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 7 dientes de ajo
- ¼ de cucharadita de pimienta negra en grano
- 20 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de jerez
- 50 g de brandy de Jerez
-
2
pastillas de caldo de pollo
of 4 cucharaditas de sal - ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de caramelo líquido
- ½ cucharadita de orégano seco
- 6 ramitas de tomillo fresco
- 6 ramitas de romero fresco
- 1600 g de agua
- 600 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de tomate en cuartos
- 100 g de vino blanco
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2350 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 101.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1hod.
Codornices al limón
45 min
Codornices en salsa de cítricos
40 Min
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Muslitos de codorniz con salsa de tamarindo
40 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Pintada con salsa de chocolate
1 godz. 35 min
Perdices confitadas
26 godz. 30 min
Conejo con mojo picón
20 min
Carrilleras mar y montaña para dos
1 Std. 25 Min