Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 berenjena en dados de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para saltear la berenjena)
- 1 diente de ajo
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) limpias, secas y troceadas con la mano
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- agua
- 200 g de tortiglioni
- 50 g de queso ricota desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2357 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 81.8 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1778.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Cuscús especiado de verduras
30 min
Penne rigate con setas para dos
25 min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 Min
Carbonara vegetariana
15min
Penne alla puttanesca
20 Min
Nido de espagueti con crema de berenjena
40 min
Plumas con pesto de alcachofa y berenjenas salteadas
30 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3 godz. 30 min
Raviolis con salsa de calabacín
30 min
Farfalle con salmón y pesto
40 min