Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 berenjena en dados de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para saltear la berenjena)
- 1 diente de ajo
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) limpias, secas y troceadas con la mano
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- agua
- 200 g de tortiglioni
- 50 g de queso ricota desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2357 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 81.8 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1778.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada italiana de pasta con pesto
35 min
Wrap de salmón ahumado
10min
Penne rigate con setas para dos
25 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Plumas con pesto de alcachofa y berenjenas salteadas
30 min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 min
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30 min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Poke de bulgur con judías rojas y atún (Cocción de arroz)
45 min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Penne alla puttanesca
20min