Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de repollo (limpio y sin tronco) cortado en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 120 g de zanahoria en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de champiñones frescos laminados
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 - 2 cucharadas de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3.41 g
- Koolhydraten
- 6.31 g
- Vetten
- 13.21 g
- Vezels
- 4.46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Acelgas en adobillo
40 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 min
Repollo salteado
25 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Guarnición de lombarda
30 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Acelgas con tomate
30 min
Salteado de escarola con puerros
20 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 min