Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de repollo (limpio y sin tronco) cortado en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 120 g de zanahoria en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de champiñones frescos laminados
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 - 2 cucharadas de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3.41 g
- Koolhydraten
- 6.31 g
- Vetten
- 13.21 g
- Vezels
- 4.46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Guarnición de lombarda
30min
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Acelgas con tomate
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Sopa armenia de repollo
50min
Acelgas en adobillo
40min