Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón ahumado de la Vera
- 40 g de miel de caña
- 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 cucharadita de mostaza
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 2 - 3 cucharaditas de cúrcuma molida
- 3 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) (redondas y pequeñas) lavadas y escurridas
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 5473.7 kJ / 1309.5 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 190.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 45.5 g
- Natrium
- 2531.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Judías pintas con verduras
35 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Alubias con bacalao
30min
Patatas guisadas con champiñones
45min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35 Min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45min
Chile sin carne
1h
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45min
Judías blancas a la toscana
35 Min