Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón ahumado de la Vera
- 40 g de miel de caña
- 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 cucharadita de mostaza
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 2 - 3 cucharaditas de cúrcuma molida
- 3 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) (redondas y pequeñas) lavadas y escurridas
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 5473.7 kJ / 1309.5 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 190.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 45.5 g
- Natrium
- 2531.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35 Min
Garbanzos con chistorra
40 min
Judías blancas a la toscana
35 Min
Alubias con bacalao
30 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min
Judías al horno con verduras
30 min
Chile sin carne
1 godz.
Huevos con judías rojas y arroz
40 min