Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de zanahoria en rodajas (2-3 cm)
- 200 g de puerro en rodajas (2-3 cm)
- 4 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de jamón serrano en dados
- 100 g de vino blanco para cocinar
- 4 tarros de lentejas cocidas en conserva (1600 g) aclaradas y escurridas
- 100 g de arroz de grano redondo
- 1600 g de agua
- 4 pastillas de caldo de verduras desmenuzadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1252 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20 Min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12 Std.
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Lentejas estofadas
3 Std.
Garbanzos con chistorra
40min
Garbanzos con verduras y arroz
45 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Lentejas guisadas
50 min
Judías blancas a la toscana
35min
Lentejas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Potaje con garbanzos
35min