Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2090 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 44.1 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 798.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Milhojas de repollo
1h 15 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Acelgas con tomate
30min
Sopa armenia de repollo
50min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min