Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.5 126 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 raciones

Ingrediënten

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 huevos duros

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 798.4 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 2090 kJ / 500 kcal
Vetten 44.1 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...