Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.4 115 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 raciones

Ingrediënten

  • de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • dientes de ajo
    2
  • de chistorra en trozos de 2 cm
    200 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • huevos duros
    4

Voeding per 1 ración

Calorieën 500 kcal / 2090 kJ
Eiwitten 19.1 g
Vetten 44.1 g
Koolhydraten 6.8 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 13.8 g
Natrium 798.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...