Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 12 gambones crudos enteros
- 30 g de vino tinto
- 800 g de caldo de pescado
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de espaguetis negros partidos por la mitad
- 50 g de queso parmesano en lascas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2692 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 720.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Revuelto de gulas con jamón
30 min
Fideuá con mejillones
50 min
Pulpo a feira con cachelos
55 min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min