Compatibele versies
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de mantequilla
- 80 g de puerros en rodajas
- 100 g de pimientos del piquillo escurridos
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de gambas crudas peladas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1345 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza al cava
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min