Compatibele versies
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de mantequilla
- 80 g de puerros en rodajas
- 100 g de pimientos del piquillo escurridos
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de gambas crudas peladas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1345 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Merluza al cava
1 godz.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min