Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado con piel (de 150-180 g c/u)
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de ave
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de sobrasada ibérica (en trozos)
- 40 g de miel
- 50 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3245 kJ / 776 kcal
- Eiwitten
- 57.5 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 6871.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbete de limón con cava
5min
Pan de Viena con frutos secos
45 Min
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Provolone con langostinos
25min
Conoce Thermomix®
1 Std. 30 Min
Tartaletas de chocolate y frutos secos
1h 10min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 Min
Espuma de fresas
5min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Lasaña 3.0
1 Std. 30 Min
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1 Std.