Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Codornices escabechadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 zanahorias en rodajas de 5 mm (aprox. 100 g)
- 150 g de cebolla en juliana
- 3 dientes de ajo en láminas
- 4 codornices
- 100 g de vinagre de manzana
- 50 g de vinagre de arroz
- 50 g de vinagre de jerez
- 50 g de zumo de naranja
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de romero fresco
- 1300 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 bandeja de cubitos de hielo
Emulsión de patata
- 500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de patatas harinosas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de nata
- ½ trufa negra fresca en trocitos (aprox. 10 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- ½ trufa negra fresca en láminas (1 mm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 280.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Truchas en escabeche
12 godz. 30 min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10min
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Merluza a la koskera
45min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Tigres
1 godz.
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Níscalos guisados
30min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min