Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 150 g de habas congeladas
- 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 1 - 2 pellizcos de cayena molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
- Eiwitten
- 397.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 123.9 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 24935.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 Std. 30 Min
Crema de gambones
45 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Fideos a banda con rape
1 Std. 15 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1hod. 40min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min