Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 150 g de habas congeladas
- 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 1 - 2 pellizcos de cayena molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
- Eiwitten
- 397.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 123.9 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 24935.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Rape con salsa de carabineros
50min
Almejas con salsa cremosa
40min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Cazuela de rape rusadir
1 godz.
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1 godz.
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 godz. 40 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 godz. 15 min
Arroz negro con gambones y sepia
45min