Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de pimentón dulce
- 170 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos de aprox. 10x4 cm
- 250 g de zumo de naranja
- 20 g de zumo de limón
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja) en juliana muy fina
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) en juliana muy fina
- 50 g de cebolla en trozos
- 300 g de lechuga variada (romana, iceberg, trocadero, hoja de roble, etc.)
- 1 rodaja de piña fresca en trozos de 1 cm
- 12 langostinos cocidos y pelados
- 100 g de pulpo cocido en rodajas de 1 cm
- 50 g de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2931 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 52.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 844.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40 Min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1 Std.
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1 Std.
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Brazo de gitano de gambas y salmón
12hod. 40min
Sopa fría cocktail
2h 5 min
Vieiras con dos salsas
45 Min
Pudin de perdiz
26h 15min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Rape en salsa americana
1 Std.