Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 chalota
- 1 ramita de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao fresco sin piel ni espinas (100-150 g c/u)
- 2 cucharadas de nata
- 2000 g de agua
- 800 g de patatas harinosas en trozos de 3 cm
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1472 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones afogaos
30 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Navajas con mojo verde
40 min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 godz. 20 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min