Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 372.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1h 30 min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Mousse de yogur
6h 15 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 min
Tartar de champiñones
20 min
Rulos de salmón
1h 35 min
Crema de gambones
45 min
Cóctel de cava y piña
10h 10min