Rodaballo con salsa de sidra y boletus

Rodaballo con salsa de sidra y boletus

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

Boletus
  • 30 g de boletus deshidratados
  • 400 g de agua caliente
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo en láminas
  • 200 g de champiñones frescos laminados
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
  • 2 chalotas en mitades
  • 30 g de harina de trigo
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 20 g de mantequilla
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 250 g de sidra natural
  • brotes germinados para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 372.4 mg
Eiwitten 31.3 g
Calorieën 1290 kJ / 308 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...