Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 372.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema San Germán
40 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Cake de chorizo
45min
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30min
Crema fría de bacalao
3h 10 min
Tarta flambeada con espirales de verduras
Geen beoordelingen
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Vieiras con dos salsas
45min
Allipebre de rape
45min
Canapés de pan negro y salmón
3h
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min