Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 160 g de pimientos rojos asados en conserva escurridos, en trozos de 2 cm
- 200 g de hojas de acelgas troceadas y limpias
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 solomillo de cerdo (aprox. 400 g) en medallones de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 229.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Judías blancas con costillas
45 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Pollo a la huertana
45 min
Alitas de pollo con tomate
50 min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 min
Cordero al vino tinto
45 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Jardinera de carne y beicon
45 min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20 min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30 min