Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 120 g de tomate triturado en conserva
- 450 - 500 g de costillas de cerdo frescas (carnosas) en trozos de 5-6 cm, salpimentadas
- 180 - 200 g de chorizo curado, en rodajas de 1 cm
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 250 g de repollo sin el tronco, en juliana
- 60 g de pasta corta seca (macarrones, tiburones, etc.)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2072 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jardinera de carne y beicon
45min
Potaje de repollo con restos del cocido
40min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Papas, judías y fideos
30 Min
Judías blancas con costillas
45min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Fideuá con carne
30 Min
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Arroz caldoso con especias
40min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45min
Judías blancas a la hortelana
45min