Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Lomo y patatas
- 1 lomo de cerdo (800-1000 g)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 600 g de agua para el vapor
- 500 g de patatas de guarnición
Aceite de perejil
- 24 - 26 ramitas hoja de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de aceite de girasol
- Voeding
- per 10 raciones
- Calorieën
- 22382.6 kJ / 5349.6 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 91.9 g
- Vetten
- 531.4 g
- Verzadigd vet
- 74.4 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1774.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis a la carbonara
15 Min
Ensaladilla de atún, encurtidos y mayonesa
1 godz. 40 min
Albóndigas con salsa de tomate y arroz
1h 15min
Solomillo al whisky
45 min
Curry de cerdo salteado
1h
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pastel de pollo y puerro
50min
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Lomo de cerdo asado con puré de patatas
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Cazuela de fideos con langostinos
40min