Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 pimientos rojos (250-300 g c/u)
- 2 dientes de ajo
- 2 cucharaditas de albahaca seca
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de aceitunas verdes sin hueso
- 60 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 30 g de filetes de anchoa en aceite
- 500 g de carne picada mixta
- 80 g de vino tinto
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 60 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1936 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 659.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45min
Tallarines con carbonara vegetariana
30 min
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55min
Pimientos rellenos con salsa de tomate
2 godz. 15 min
Batatas Hasselback
1 Std. 15 Min
Pastel de carne oriental
1h
Tortilla de manzana a la canela con crema inglesa
25min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Lasaña de champiñones
2h