Compatibele versies
Menú: Sopa de ajo. Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 - 9 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 80 g de jamón curado en dados
- 1 calabacín grande (aprox. 500 g)
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pollo desmenuzada
- 80 g de pan en lascas finas
- 70 g de vinagre balsámico
- 80 g de vino blanco
- 80 g de miel
- 20 g de mostaza
- 1 cucharadita de eneldo seco
- 4 lomos de salmón fresco (150 g c/u)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharada de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1038.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Carpaccio de rabanitos con pescado
30min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1h
Carpaccio de piña con sorbete de fresa
20 min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
La conserva de atún
6 Std. 30 Min
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1h
Menú: Cuscús de cordero y verduras. Crema catalana
1h
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 Std. 5 Min