Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 500 g de agua
- 4 pellizcos de sal
- 300 g de patatas de guarnición, peladas y en mitades
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 4 filetes de pescado blanco sin piel (aprox. 150 g c/u)
- 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de vermut blanco
- 20 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 10 - 15 mejillones limpios
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1490 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 380.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 min
Menemen (Revuelto de verduras picante) - Turquía
1h
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 min
Fideos a banda con rape
1h 15 min
Tirabuzones de lenguado
30 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min
Hamburguesa de rape y salmón
45 min
Cazuela de rape rusadir
1h
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Jardinera de verduras a la menta
40 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h