Compatibele versies
Atún en pimienta rosa y gambones con salsa de frutos rojos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 g de granos de pimienta rosa
- 4 filetes de atún fresco de aprox. 2 cm de grosor (aprox. 600 g)
- 150 g de cebolla roja en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de frutos rojos congelados variados
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 200 g de ramilletes de brócoli pequeños
- 200 g de calabaza en dados de 2 cm
- 150 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 8 gambones crudos enteros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 41.1 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 200.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1h
Crema de calabaza y langostinos
45min
Fingers de pollo rellenos
50min
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35min
Escalopines con salsa de mango
40min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30min
Pastel crujiente de cordero
2h 40 min
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2h
Salmón con salsa de champiñones y patatas
35min
Boquerones rellenos de jamón y queso
30min
Pimientos de Padrón rellenos
30min
Crujientes de marisco
20 Min