Compatibele versies
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 piernas de cordero lechal con hueso (aprox.1300 g)
- 3 dientes de ajo con piel, ligeramente chafados
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 160 g de vino tinto
- 880 g agua
- 3 - 4 pimientos rojos (aprox. 1200 g)
- 6 - 7 dientes de ajo
- 100 g de cecina en trozos
- 10 g de harina
- ½ cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4469.8 kJ / 1069.3 kcal
- Eiwitten
- 54.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 87.9 g
- Verzadigd vet
- 33.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1137.2 mg
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Garbanzos con oreja
1h 15 min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1h
Cordero al vino tinto
45min
Churrasco marinado en piña y soja con setas shiitake
3h
Lengua de ternera al vino tinto
2 Std. 50 Min
Guiso de conejo con puré de batatas
1h
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1h
Mejillones en salsa de tomate con pasta
35 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Paletillas de cordero asadas
2u. 40min
Pulpo a feira con cachelos
55min